Jadalnia szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie
Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.
DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków od 2 września 2024 r. (poniedziałek)
DLA DZIECI KLAS I – VIII POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 4 WRZEŚNIA (ŚRODA)
dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.45;
dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:
8.30 – 8.50 śniadanie;
10.00 – II śniadanie;
11.45 – zupa;
13.40 - II danie.
KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:
20 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);
15 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
18 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
16 zł – II dania – dzieci;
6 zł – zupy;
Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002
BGŻ BNP PARIBAS
W wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.
WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.
Koszt obiadów w KWIETNIU 2025 r. wynosi:
21 dni x 20,00 zł = 420 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)
18 dni x 20,00 zł = 360 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (DLA DZIECI, KTÓRE NIE BĘDĄ UCZĘSZCZAŁY W PRZERWIE ŚWIĄTECZNEJ 17;18;22.04.2025 r.
18 dni x 15,00 zł = 270 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III
18 dni x 18,00 zł = 324 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII
18 dni x 16,00 zł = 288 zł – II dania – dzieci
18 dni x 18,00 zł = 324 zł – II dania - dorośli
18 dni x 22,00 zł = 396 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych
18 dni x 6,00 zł = 108 zł – zupy
OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 11 KWIETNIA 2025 r.
BGŻ BNP PARIBAS 40160014621030931580000002
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331
JADŁOSPIS
DATA |
ŚNIADANIE |
II ŚNIADANIE |
OBIAD - ZUPY |
OBIAD - II DANIE |
14.04.2025r. PONIEDZIAŁEK |
TWARÓG63 ze szczypiorkiem, Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten) Masło extra57 (mleko) Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża, Rzodkiewka. |
OWOC
|
ZUPA ROSOŁOWA Z ZACIERKĄ CHLEB1
Składniki: Woda, ziemniaki, korpusy drobiowe, makaron zacierka pszenny23, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, por, sól, pieprz, natka pietruszki. |
GOŁĄBEK W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI, MARCHEW SŁUPKI WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)
Składniki: mięso wieprzowe, kapusta biała, ryż, majeranek, sól, pieprz, cebula, olej, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna36, śmietana, ziemniaki. |
15.04.2025r. WTOREK |
KIEŁBASA DROBIOWA62, Masło extra57 (mleko) ser żółty20 (mleko), KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja. |
OWOC HERBATNIKI MAŚLANE10 |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM CHLEB1 Składniki: Woda, korpusy drobiowe, koncentrat pomidorowy16, makaron świderki pszenny21, śmietana51, 52, sól, pieprz, marchew, pietruszka korzeń, seler, por, pietruszka zielona. |
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKAMI, KAPUSTA ZASMAŻANA, Składniki: schab wieprzowy, jajka, mąka pszenna36, bułka tarta4, sól, pieprz, olej, ziemniaki. Składniki: Kapusta biała, cebula, marchew, olej, mąka pszenna36, sól, pieprz. |
16.04.2025r. ŚRODA |
PŁATKI KUKURYDZIANE11, 12 / kuleczki czekoladowe13, 14, 15 na mleku (2%) Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten) Masło extra57 (mleko) Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona, rzodkiewka, dżem o niskiej zawartości cukru30 HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna. |
OWOC
|
ZUPA JARZYNOWA CHLEB1 Składniki: Woda, kości wieprzowe, kapusta brukselka, kalafior, kapusta biała, groszek konserwowy47, fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51. |
KLUSKI LENIWE KRASZONE MASŁEM WODA Z CYTRYNĄ
Składniki: twaróg półtłusty63, mąka pszenna36, masło, bułka tarta4, jajka, sól. |
17.04.2025r. CZWARTEK |
PARÓWKI DROBIOWE59 z ketchupem60, bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam), Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża, ser żółty20, masło57 (mleko). |
OWOC WAFLE RYŻOWE8,9 |
PRZERWA ŚWIĄTECZNA
W CZASIE PRZERWY OBIADY BĘDĄ WYDAWANE DLA DZIECI UCZĘSZCZAJĄCYCH |
|
18.04.2025r. PIĄTEK |
PAPRYKARZ Z ŁOSOSIA I DORSZA, Masło extra57 (mleko) ser żółty20 (mleko), Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża. KAKAO5 - proszek (soja, mleko, gluten). |
OWOC
|
Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.
Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)
Standardy ochrony małoletnich
Mistrz Odkrywania Talentów
Mistrz Sportowych Talentów
Ambasador Niepełnosprawności
72-100 Goleniów
ul. Szczecińska 36