Jadalnia szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie
Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.
DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków od 2 września 2024 r. (poniedziałek)
DLA DZIECI KLAS I – VIII POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 4 WRZEŚNIA (ŚRODA)
dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.45;
dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:
8.30 – 8.50 śniadanie;
10.00 – II śniadanie;
11.45 – zupa;
13.40 - II danie.
KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:
20 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);
15 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
18 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
16 zł – II dania – dzieci;
6 zł – zupy;
Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002
BGŻ BNP PARIBAS
W wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.
WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.
Koszt obiadów w MAJU 2025 r. wynosi:
20 dni x 20,00 zł = 400 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)
17 dni x 15,00 zł = 255 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III
17 dni x 18,00 zł = 306 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII
17 dni x 16,00 zł = 272 zł – II dania – dzieci
17 dni x 18,00 zł = 306 zł – II dania - dorośli
17 dni x 22,00 zł = 374 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych
17 dni x 6,00 zł = 102 zł – zupy
UWAGA!!! – 2 MAJA STOŁÓWKA NIECZYNNA
OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 12 MAJA 2025 r.
BGŻ BNP PARIBAS 40160014621030931580000002
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331
JADŁOSPIS
DATA |
ŚNIADANIE |
II ŚNIADANIE |
OBIAD - ZUPY |
OBIAD - II DANIE |
12.05.2025r. PONIEDZIAŁEK |
PŁATKI KUKURYDZIANE11, 12 / kuleczki czekoladowe13, 14, 15 na mleku (2%) Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten) Masło extra57 (mleko) Pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, dżem o niskiej zawartości cukru30 HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna. |
OWOC
|
ZUPA OGÓRKOWA
Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, mąka pszenna, śmietana51. |
GOŁĄBEK W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI, MARCHEW SŁUPKI WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)
Składniki: mięso wieprzowe, kapusta biała, ryż, majeranek, sól, pieprz, cebula, olej, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna36, śmietana, ziemniaki. |
13.05.2025r. WTOREK |
KIEŁBASA DROBIOWA62, Masło extra57 (mleko) KAKAO5 - proszek (soja, mleko, gluten. |
PĄCZEK wyrób własny (mąka pszenna36, drożdże, żółtka, masło57, ziemniaki gotowane, śmietana kwaśna51, sól, cukier, marmolada owocowa, cukier puder). |
EGZAMINY ÓSMOKLASISTÓW
DZIEŃ WOLNY OD ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH
OBIADY NIE BĘDĄ WYDAWANE |
|
14.05.2025r. ŚRODA |
JAJECZNICA, bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam) masło extra57 (mleko) Pomidor, rzodkiewka, ogórek świeży, papryka czerwona. |
OWOC
|
||
15.05.2025r. CZWARTEK |
PARÓWKI DROBIOWE59 z ketchupem60, Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten) Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża, rzodkiewka. ser żółty20, masło57 (mleko). |
OWOC
|
||
16.05.2025r. PIĄTEK |
PAPRYKARZ Z ŁOSOSIA I DORSZA, bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam). Masło extra57 (mleko), ser żółty20 (mleko), Papryka czerwona, pomidor ,ogórek świeży. KAKAO5 - proszek (soja, mleko, gluten. |
SMOOTHIE OWOCOWE (banany, pomarańcze, gruszki, jabłka)
WAFLE RYŻOWE8 |
BARSZCZ UKRAIŃSKI Składniki: Woda, kości wieprzowe, buraczki czerwone, ziemniaki, fasola, kapusta biała, seler, marchew, pietruszka, por, majeranek, ziele angielskie, liść laurowy. |
ŁAZANKI Z KAPUSTĄ KISZONĄ WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)
Składniki: makaron łazanka21 pszenny , boczek świeży, olej, kapusta kwaszona67, cebula, sól, pieprz.
|
Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.
Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)
Standardy ochrony małoletnich
Mistrz Odkrywania Talentów
Mistrz Sportowych Talentów
Ambasador Niepełnosprawności
72-100 Goleniów
ul. Szczecińska 36