Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadalnia szkolna

Jadalnia szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie

Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.

DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków od 2 września 2024 r.  (poniedziałek)

DLA DZIECI KLAS  I – VIII  POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 4 WRZEŚNIA (ŚRODA)

dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.45;

dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:

8.30 – 8.50 śniadanie;

10.00 – II śniadanie;

11.45 – zupa;

13.40 - II danie.

 

KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:

20 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);

15 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

18 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

16 zł – II dania – dzieci;

  6 zł – zupy;

 

Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002

BGŻ BNP PARIBAS

 

W wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.

WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.

Koszt obiadów w CZERWCU 2025 r. wynosi:

19 dni x 20,00 zł = 380 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)

16 dni x 15,00 zł = 240zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III

16 dni x 18,00 zł = 288 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII

16 dni x 16,00 zł = 256 zł – II dania – dzieci

16 dni x 18,00 zł = 288 zł – II dania - dorośli

16 dni x 22,00 zł = 352 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych

16 dni x   6,00 zł =  96 zł – zupy

 

UWAGA!!! – 20 CZERWCA STOŁÓWKA NIECZYNNA

 

OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 12 CZERWCA 2025 r.

BGŻ BNP PARIBAS  40160014621030931580000002

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331

 

JADŁOSPIS

 

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD - ZUPY

OBIAD - II DANIE

 

23.06.2025r.

PONIEDZIAŁEK

KASZA MANNA (gluten ze zbóż),  
na MLEKU Z SYROPEM MALINOWYM
Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten)

Dżem truskawkowy30
Masło57 (mleko)
Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża. HERBATA OWOCOWA25 Z MIODEM I CYTRYNĄ.

 

CIASTO DROŻDŻOWE
Z  JABŁKAMI
- wyrób własny (mąka pszenna36, masło, drożdże, mleko, jajka, sól, cukier, truskawki).

 

ZUPA WIEJSKA Z ZACIERKĄ CHLEB1

Składniki: Woda, ziemniaki, korpusy drobiowe, makaron zacierka pszenny23, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, por, sól, pieprz, natka pietruszki.

ŁAZANKI Z KAPUSTĄ KISZONĄ

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: makaron łazanka21 pszenny , boczek świeży, olej, kapusta kwaszona67,  cebula, sól, pieprz.

 

 

24.06.2025r.

WTOREK

SZYNKA DROBIOWA62
bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Masło extra57 (mleko)
ser żółty20 (mleko),
Pomidor ,ogórek świeży, papryka czerwona.

KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

 

ZUPA OGÓRKOWA
CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, mąka pszenna, śmietana51.

KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKAMI MIZERIA,
WODA Z CYTRYNĄ

Składniki: schab wieprzowy, jajka, mąka pszenna36bułka tarta4, sól, pieprz, olej, ziemniaki.

Składniki: ogórki zielone, śmietana kwaśna51, jogurt naturalny61, sól, cukier.

 

25.06.2025r.

ŚRODA

TWARÓG63  ze szczypiorkiem,
bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam), masło extra57 (mleko)
Dżem truskawkowy30

Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża.
HERBATA OWOCOWA25

 

WARZYWKO

HERBATNIKI MAŚLANE10

ZUPA GULASZOWA

CHLEB1

 

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, kasza jęczmienna40, 41, ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, por, sól, pieprz, pietruszka zielona.

KOTLET POŻARSKI, ZIEMNIAKI,
SURÓWKA WARZYWNA

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: filet z piersi kurczaka, masło57, żółtka, cebula, pietruszka zielona, bułka tarta pszenna4, pieprz, sól.

Składniki: marchew,  pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona, pietruszka, por, jabłka olej, pieprz, cukier.

 

26.06.2025r.

CZWARTEK

PARÓWKI DROBIOWE59 z ketchupem60,

bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża, rzodkiewka.

ser żółty20, masło57 (mleko)
KAWAZBOŻOWA6 na mleku –proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

 

ZUPA KOPERKOWA Z ZIEMNIAKAMI

CHLEB1

 

Składniki: Woda, kości wieprzowe, koper, ziemniaki,  marchew, seler, pietruszka, por,   śmietana51, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie.

 

NALEŚNIKI Z SEREM I DŻEMEM

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: mleko, jajka, mąka pszenna36, sól, twaróg63 półtłusty, cukier wanilinowy, dżem
o niskiej zawartości cukru30

 

 

ŻYCZYMY WESOŁYCH WAKACJI

Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.

Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)

 

 

 

 

 

 

 

Data dodania: 2018-04-18 11:27:58
Data edycji: 2025-06-23 12:34:58
Ilość wyświetleń: 18559

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Mistrz Odkrywania Talentów

Mistrz Sportowych Talentów

Ambasador Niepełnosprawności

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej