Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadalnia szkolna

Jadalnia szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie

Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.

DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków od 2 września 2024 r.  (poniedziałek)

DLA DZIECI KLAS  I – VIII  POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 4 WRZEŚNIA (ŚRODA)

dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.45;

dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:

8.30 – 8.50 śniadanie;

10.00 – II śniadanie;

11.45 – zupa;

13.40 - II danie.

 

KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:

20 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);

15 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

18 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

16 zł – II dania – dzieci;

  6 zł – zupy;

 

Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002

BGŻ BNP PARIBAS

 

W wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.

WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.

Koszt obiadów w KWIETNIU 2025 r. wynosi:

21 dni x 20,00 zł = 420 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)

18 dni x 20,00 zł = 360 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (DLA DZIECI, KTÓRE NIE BĘDĄ UCZĘSZCZAŁY W PRZERWIE ŚWIĄTECZNEJ 17;18;22.04.2025 r.

 

18 dni x 15,00 zł = 270 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III

18 dni x 18,00 zł = 324 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII

18 dni x 16,00 zł = 288 zł – II dania – dzieci

18 dni x 18,00 zł = 324 zł – II dania - dorośli

18 dni x 22,00 zł = 396 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych

18 dni x   6,00 zł = 108 zł – zupy

OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 11 KWIETNIA 2025 r.

BGŻ BNP PARIBAS  40160014621030931580000002

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331

 

JADŁOSPIS

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD - ZUPY

OBIAD - II DANIE

 

14.04.2025r.

PONIEDZIAŁEK

TWARÓG63  ze szczypiorkiem,

Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten)

Masło extra57 (mleko)
Dżem truskawkowy30

Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża,

Rzodkiewka.
KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

 

ZUPA ROSOŁOWA Z ZACIERKĄ CHLEB1

 

Składniki: Woda, ziemniaki, korpusy drobiowe, makaron zacierka pszenny23, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, por, sól, pieprz, natka pietruszki.

GOŁĄBEK W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI, MARCHEW SŁUPKI

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: mięso wieprzowe, kapusta biała, ryż, majeranek, sól, pieprz, cebula, olej, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna36, śmietana, ziemniaki.

 

15.04.2025r.

WTOREK

KIEŁBASA DROBIOWA62,
bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Masło extra57 (mleko)

ser żółty20 (mleko),
Pomidor ,ogórek świeży, papryka czerwona, rzodkiewka.

KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja.

 

OWOC

HERBATNIKI MAŚLANE10

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM CHLEB1

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, koncentrat pomidorowy16, makaron świderki pszenny21, śmietana51, 52, sól, pieprz, marchew, pietruszka korzeń, seler, por, pietruszka zielona.

KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKAMI, KAPUSTA ZASMAŻANA,
WODA Z CYTRYNĄ

Składniki: schab wieprzowy, jajka, mąka pszenna36bułka tarta4, sól, pieprz, olej, ziemniaki.

Składniki: Kapusta biała, cebula, marchew, olej, mąka pszenna36, sól, pieprz.

 

16.04.2025r.

ŚRODA

PŁATKI KUKURYDZIANE11, 12 / kuleczki czekoladowe13, 14, 15 na mleku (2%)

Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten)

Masło extra57 (mleko)

Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona,  rzodkiewka,

dżem o niskiej zawartości cukru30

HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna.

 

OWOC

 

ZUPA JARZYNOWA

CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, kapusta brukselka, kalafior, kapusta biała, groszek konserwowy47, fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51.

KLUSKI LENIWE KRASZONE MASŁEM

WODA Z CYTRYNĄ

 

Składniki: twaróg półtłusty63, mąka pszenna36, masło, bułka tarta4, jajka, sól.

 

17.04.2025r.

CZWARTEK

PARÓWKI DROBIOWE59 z ketchupem60,

bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża,

ser żółty20, masło57 (mleko).
KAWAZBOŻOWA6 na mleku –proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

WAFLE RYŻOWE8,9

 

PRZERWA ŚWIĄTECZNA

 

W CZASIE PRZERWY OBIADY BĘDĄ WYDAWANE  DLA DZIECI UCZĘSZCZAJĄCYCH
DO PRZEDSZKOLA.

 

18.04.2025r.

PIĄTEK

PAPRYKARZ Z ŁOSOSIA I DORSZA,
bagietki pszenne/razowe3,  masło extra57 (mleko)

Masło extra57 (mleko)

ser żółty20 (mleko),

Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża.

KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

 

Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.

Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)

 

 

 

 

 

Data dodania: 2018-04-18 11:27:58
Data edycji: 2025-04-14 12:24:28
Ilość wyświetleń: 17886

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Mistrz Odkrywania Talentów

Mistrz Sportowych Talentów

Ambasador Niepełnosprawności

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej