Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadalnia szkolna

Jadalnia szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie

Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.

DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków od 2 września 2024 r.  (poniedziałek)

DLA DZIECI KLAS  I – VIII  POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 4 WRZEŚNIA (ŚRODA)

dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.45;

dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:

8.30 – 8.50 śniadanie;

10.00 – II śniadanie;

11.45 – zupa;

13.40 - II danie.

 

KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:

20 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);

15 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

18 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

16 zł – II dania – dzieci;

  6 zł – zupy;

 

Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002

BGŻ BNP PARIBAS

 

W wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.

WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.

 

Koszt obiadów w MARCU 2025 r. wynosi:

 

21 dni x 20,00 zł = 420 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)

21 dni x 15,00 zł = 315 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III

21 dni x 18,00 zł = 378 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII

21 dni x 16,00 zł = 336 zł – II dania – dzieci

21 dni x 18,00 zł = 378 zł – II dania - dorośli

21 dni x 22,00 zł = 462 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych

21 dni x   6,00 zł = 126 zł – zupy

 

OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 12 MARCA 2025 r.

BGŻ BNP PARIBAS  40160014621030931580000002

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331

 

JADŁOSPIS

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD - ZUPY

OBIAD - II DANIE

 

10.03.2025r.

PONIEDZIAŁEK

PŁATKI KUKURYDZIANE11, 12 / kuleczki czekoladowe13, 14, 15 na mleku (2%)

Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten)

Masło extra57 (mleko)

Pomidor, ogórek kiwaszony49, papryka czerwona.

dżem o niskiej zawartości cukru30

HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna.

 

OWOC

 

HERBATNIKI MAŚLANE10

ZUPA Z ZIELONEGO GROSZKU

CHLEB1

 

Składniki: Woda, kości wieprzowe, groszek zielony47,  kalafior, , fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51.

GOŁĄBEK W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI, MARCHEW SŁUPKI

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: mięso wieprzowe, kapusta biała, ryż, majeranek, sól, pieprz, cebula, olej, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna36, śmietana, ziemniaki.

 

11.03.2025r.

WTOREK

KIEŁBASA DROBIOWA62,
bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Masło extra57 (mleko)
ser żółty20 (mleko),
Pomidor ,ogórek świeży, papryka czerwona, rzodkiewka.

KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja.

 

OWOC

 

ROSÓŁ Z MAKARONEM
CHLEB1

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, makaron nitka pszenny22,  seler, marchew, pietruszka, por, pietruszka zielona, sól, pieprz.

 

 FILET Z PIERSI KURCZAKA, ZIEMNIAKI, 
SURÓWKA Z SAŁATY LODOWEJ
WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: filety z piersi kurczaka, jajka, bułka tarta pszenna4(alergeny z opakowania), mąka pszenna36, płatki kukurydziane11, 12, sól, pieprz.

Składniki: sałata lodowa, papryka świeża, pomidor, musztarda, miód, olej, sól, pieprz.

 

12.03.2025r.

ŚRODA

TWARÓG63  z rzodkiewką,
bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam)

Masło extra57 (mleko)

dżem o niskiej zawartości cukru30

Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża.
KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

 

BISZKOPTY50

 

ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM

CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, szczaw siekany45, marchew, pietruszka, seler, por, ziemniaki, jajka, pieprz, śmietana51.

 

KOPYTKA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ,

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: ziemniaki, mąka pszenna36, mąka ziemniaczana37, jajka, sól.

Składniki: Kapusta biała, cebula, marchew, olej, mąka pszenna36, sól, pieprz.

 

13.03.2025r.

CZWARTEK

POLĘDWICA SOPOCKA,
Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten), orzechy, soję, sezam),

Masło extra57 (mleko)

dżem o niskiej zawartości cukru30
Pomidor ,ogórek ,papryka, rzodkiew biała.

KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja.

 

OWOC

.

ZUPA FASOLOWA

CHLEB1

Składniki: Woda, fasola „Jaś”, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, por, boczek wędzony lub kości wędzone, pieprz, sól, majeranek, mąka pszenna.

KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI, 

DUET OGÓRKOWY
WODA Z CYTRYNĄ
(woda, cytryna, miód)

Składniki: filet z miruny, boczek świeży, bułka pszenna3 sucha, cebula, jajka, sól, pieprz, majeranek, bułka tarta4, olej,  ziemniaki.

Składniki: ogórki kwaszone49, ogórki korniszony48, marchew, papryka świeża, cebula, olej, pieprz, cukier.

 

14.03.2025r.

PIĄTEK

PASTA JAJECZNA ze szczypiorkiem,

bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Masło extra57 (mleko)

Ser żółty20 (mleko),

pomidor, ogórek świeży, rzodkiewka, papryka czerwona.

KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten).

OWOC

 

WAFLE RYŻOWE8

 

ZUPA OGÓRKOWA , CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, mąka pszenna, śmietana51.

NALEŚNIKI Z SEREM I DŻEMEM

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: mleko, jajka, mąka pszenna, sól, twaróg63 półtłusty, cukier wanilinowy, dżem
o niskiej zawartości cukru30

Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. Obiady: zupa 250ml, II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml. Podwieczorek: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.

Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)

 

Data dodania: 2018-04-18 11:27:58
Data edycji: 2025-03-10 12:56:39
Ilość wyświetleń: 17498

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Mistrz Odkrywania Talentów

Mistrz Sportowych Talentów

Ambasador Niepełnosprawności

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej