Stołówka szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie
Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym 2025/2026 i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.
DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków
od 1 września 2025 r. (poniedziałek)
DLA DZIECI KLAS I – VIII POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 3 WRZEŚNIA (ŚRODA)
dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.40;
dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:
8.00 - śniadanie;
10.00 – II śniadanie;
11.45 – zupa;
13.40 - II danie.
KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:
21 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);
16 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
19 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
17 zł – II dania – dzieci;
6 zł – zupy;
Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002
BGŻ BNP PARIBAS
w wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane
w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.
WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.
Koszt obiadów w GRUDNIU 2025 r. wynosi:
15 dni x 21,00 zł = 315 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)
15 dni x 16,00 zł = 240 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III
15 dni x 19,00 zł = 285 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII
15 dni x 17,00 zł = 255 zł – II dania – dzieci
15 dni x 19,00 zł = 285 zł – II dania - dorośli
15 dni x 23,00 zł = 345 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych
15 dni x 6,00 zł = 90 zł – zupy
UWAGA DLA PRZEDSZKOLI
W ZWIĄZKU Z REMONTEM KUCHNI OD 22 GRUDNIA 2025R.
DO 5 STYCZNIA 2026 R. - OBIADY NIE BĘDĄ WYDAWANE
OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 10 GRUDNIA 2025 r.
BGŻ BNP PARIBAS 40160014621030931580000002
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331
|
DATA |
ŚNIADANIE |
II ŚNIADANIE |
OBIAD - ZUPY |
OBIAD - II DANIE |
|
15.12.2025r. PONIEDZIAŁEK |
PŁATKI KUKURYDZIANE11, 12 / kuleczki czekoladowe13, 14, 15 na mleku (2%) Masło extra57 (mleko) Ser żółty20 (mleko), Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna. |
CIASTO DROŻDŻOWE
|
ZUPA JARZYNOWA CHLEB1 Składniki: Woda, kości wieprzowe, kapusta brukselka, kalafior, kapusta biała, groszek konserwowy47, fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51. |
MAKARON SPAGETTI MARCHEW SŁUPKI WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód) Składniki: makaron spaghetti pszenny21, mięso wieprzowe, cebula, marchew, seler, olej, sól, pieprz, ketchup, zioła prowansalskie, oregano, bazylia. |
|
16.12.2025r. WTOREK |
SZYNKA DROBIOWA62, ser żółty20 Masło extra57 (mleko) KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja. |
OWOC |
ROSÓŁ Z MAKARONEM Składniki: Woda, korpusy drobiowe, makaron nitka pszenny22, seler, marchew, pietruszka, por, pietruszka zielona, sól, pieprz.
|
UDKO DROBIOWE a, la KFC WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna) Składniki: podudzie z kurczaka, skrzydło z kurczaka, płatki kukurydziane, bułka tarta, mąka pszenna, jaja, mleko, sól, pieprz, papryka mielona chilli, olej rzepakowy. Składniki: kapusta pekińska, marchew, seler, por, papryka świeża, pomidor, ogórek świeży, olej, sól, pieprz. |
|
17.12.2025r. ŚRODA |
TWARÓG63 ze szczypiorkiem, bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36 (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam), masło extra57 (mleko) dżem o niskiej zawartości cukru30 Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża. |
OWOC BISZKOPTY50 |
ZUPA KRUPNIK CHLEB1
Składniki: Woda, korpusy drobiowe, kasza jęczmienna40, 41, ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, por, sól, pieprz, pietruszka zielona. |
KOTLET POŻARSKI, ZIEMNIAKI WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód) Składniki: filet z piersi kurczaka, masło57, żółtka, cebula, pietruszka zielona, bułka tarta pszenna4, pieprz, sól. Składniki: Buraczki czerwone, cebula, ogórek, papryka, olej, sól, pieprz, kwasek cytrynowy. |
|
18.12.2025r. CZWARTEK |
KIEŁBASKI WIEPRZOWE58 Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten) ser żółty20 Masło extra57 (mleko) Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona. HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna. |
OWOC
|
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM CHLEB1 Składniki: Woda, korpusy drobiowe, koncentrat pomidorowy16, ryż, śmietana51, 52, sól, pieprz, marchew, pietruszka korzeń, seler, por, pietruszka zielona. |
KLOPSIKI Z MIĘSA WIEPRZOWEGO WODA Z CYTRYNĄ(woda, cytryna, miód) Składniki: łopatka wieprzowa, cebula, bułka pszenna3 sucha, sól, pieprz, olej, mąka ziemniaczana37, bułka tarta4, śmietana51, pieczarki, ziemniaki. Składniki: ogórek kiszony49, ogórek korniszon48. |
|
19.12.2025r. PIĄTEK |
PASZTETZ KURCZAKA (wyrób własny)65, Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten), masło extra57 (mleko) dżem o niskiej zawartości cukru30 ogórki kiszone49, pomidory i papryka świeża. HERBATA OWOCOWA24, 25 Z MIODEM. |
OWOC CHRUPKI KUKURYDZIANE |
ZUPA OGÓRKOWA Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, śmietana51. |
NALEŚNIKI Z SEREM I DŻEMEM WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)
Składniki: mleko, jajka, mąka pszenna36, sól, twaróg63 półtłusty, cukier wanilinowy, dżem
|
Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.
Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)
Standardy ochrony małoletnich
Mistrz Odkrywania Talentów
Mistrz Sportowych Talentów
Ambasador Niepełnosprawności


72-100 Goleniów
ul. Szczecińska 36






