Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadalnia szkolna

Jadalnia szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie

Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.

DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków od 2 września 2024 r.  (poniedziałek)

DLA DZIECI KLAS  I – VIII  POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 4 WRZEŚNIA (ŚRODA)

dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.45;

dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:

8.30 – 8.50 śniadanie;

10.00 – II śniadanie;

11.45 – zupa;

13.40 - II danie.

 

KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:

20 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);

15 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

18 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

16 zł – II dania – dzieci;

  6 zł – zupy;

 

Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002

BGŻ BNP PARIBAS

 

W wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.

WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.

 

Koszt obiadów w PAŹDZIERNIKU 2024 r. wynosi:

 

23 dni x 20,00 zł = 460 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)

22 dni x 15,00 zł = 330 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III

22 dni x 18,00 zł = 396 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII

22 dni x 16,00 zł = 352 zł – II dania – dzieci

22 dni x 18,00 zł = 396 zł – II dania - dorośli

22 dni x 22,00 zł = 484 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych

22 dni x   6,00 zł = 132 zł – zupy

OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 15 października 2024 r.

BGŻ BNP PARIBAS  40160014621030931580000002

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD - ZUPY

OBIAD - II DANIE

 

21.10.2024r.

PONIEDZIAŁEK

PŁATKI OWSIANE34 (gluten ze zbóż),  
NA MLEKU,
Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten)

ser żółty20, dżem o niskiej zawartości cukru30

Masło57 (mleko)
Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża, rzodkiew biała.  HERBATA OWOCOWA25
Z MIODEM I CYTRYNĄ.

 

OWOC

 

ZUPA JARZYNOWA,

CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, kapusta brukselka, kalafior, kapusta biała, groszek konserwowy47, fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51.

MAKARON SPAGETTI Z SOSEM MIĘSNO-WARZYWNYM

MARCHEWKA (SŁUPKI)

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: makaron spaghetti pszenny21, mięso wieprzowe, cebula, marchew, seler, olej, sól, pieprz, ketchup, zioła prowansalskie, oregano, bazylia.

 

22.10.2024r.

WTOREK

Polędwica drobiowa62,
bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

Masło extra57 (mleko)

Ser żółty20 (mleko),
Pomidor ,ogórek ,papryka, rzodkiewka.

KAWAZBOŻOWA6 na mleku –proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

Wafel ryżowy

ROSÓŁ Z MAKARONEM
CHLEB1

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, makaron nitka pszenny22 (alergeny
z opakowania), seler, marchew, pietruszka, por, pietruszka zielona, sól, pieprz.

 

FILET Z PIERSI KURCZAKA, ZIEMNIAKI, MIZERIA
WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: filety z piersi kurczaka, jajka, bułka tarta pszenna4(alergeny z opakowania), mąka pszenna36, płatki kukurydziane11, 12, sól, pieprz, ziemniaki.

Składniki: Ogórki zielone, śmietana kwaśna51, jogurt naturalny61, sól, cukier.

 

23.10.2024r.

ŚRODA

PARÓWKI DROBIOWE59 z ketchupem60, bagietki pszenne/razowe3,

Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża, rzodkiewka.

Masło extra57 (mleko)

HERBATA OWOCOWA25
Z MIODEM I CYTRYNĄ.

 

OWOC

 

. ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, CHLEB1

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, koncentrat pomidorowy, ryż42, śmietana51, 52, sól, pieprz, marchew, pietruszka korzeń, seler, por, pietruszka zielona.

PLACKI ZIEMNIACZANE ZE ŚMIETANĄ

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: ziemniaki, jajka, cebula, mąka pszenna36, sól, pieprz, olej, majeranek, śmietana51.

 

24.10.2024r.

CZWARTEK

Kanapki z kiełbasą krakowska58

Chleb zwykły1 (gluten, soja),
chleb razowy2 (gluten),
Masło extra57 (mleko)

Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona

dżem o niskiej zawartości cukru30

HERBATA OWOCOWA25
Z MIODEM I CYTRYNĄ.

 

OWOC

biszkopty

ZUPA PIECZARKOWA, CHLEB1

 

Składniki: Woda, kości wieprzowe, ziemniaki, pieczarki, seler, marchew, pietruszka, por, mąka pszenna36,  pieprz, śmietana51.

 

UDKO DROBIOWE DUSZONE, KASZA, MARCHEW Z GROSZKIEM

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: udko z kurczaka, olej, sól, pieprz, majeranek, mąka pszenna, kasza jęczmienna40
Składniki: marchew, groszek konserwowy47, masło, mąka pszenna36, cukier.

 

25.10.2024r.

PIĄTEK

JAJECZNICA, bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam), masło extra57 (mleko)

pomidor, rzodkiewka, ogórek świeży, papryka czerwona, salatat.
KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten).

 

OWOC

HERBATNIKI MAŚLANE10

ZUPA OGÓRKOWA , CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, mąka pszenna36, śmietana51

FILET Z MIRUNY/PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, WODA Z CYTRYNĄ.

Składniki: paluszki z fileta71  – ryba, gluten ze zbóż), ziemniaki, olej, mąka pszenna36, jajka, mleko

Składniki: Kapusta kwaszona67, marchew, olej, cebula, cukier, pieprz.

Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.

Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)

 

Data dodania: 2018-04-18 11:27:58
Data edycji: 2024-10-21 19:39:29
Ilość wyświetleń: 15914

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Mistrz Odkrywania Talentów

Mistrz Sportowych Talentów

Ambasador Niepełnosprawności

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej