Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadalnia szkolna

Stołówka szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie

Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym 2025/2026 i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.

DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków
od 1 września 2025 r.  (poniedziałek)

DLA DZIECI KLAS  I – VIII  POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 3 WRZEŚNIA (ŚRODA)

dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.40;

dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:

8.00 - śniadanie;

10.00 – II śniadanie;

11.45 – zupa;

13.40 - II danie.

KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:

    21 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);

16 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

19 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

17 zł – II dania – dzieci;

  6 zł – zupy;

 

Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002

BGŻ BNP PARIBAS

 

w wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane
w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.

WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.

 

Koszt obiadów w LISTOPADZIE 2025 r. wynosi:

18 dni x 21,00 zł = 378 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)

18 dni x 16,00 zł = 288 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III

18 dni x 19,00 zł = 342 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII

18 dni x 17,00 zł = 306 zł – II dania – dzieci

18 dni x 19,00 zł = 342 zł – II dania - dorośli

18 dni x 23,00 zł = 414 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych

18 dni x   6,00 zł = 108 zł – zupy

UWAGA!

10 LISTOPADA 2025 R. OBIADY NIE BĘDĄ WYDAWANE.

 

OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 12 LISTOPADA 2025 r.

BGŻ BNP PARIBAS  40160014621030931580000002

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331

 

JADŁOSPIS

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD - ZUPY

OBIAD - II DANIE

 

03.11.2025r.

PONIEDZIAŁEK

PŁATKI OWSIANE34 (gluten ze zbóż) na mleku 
Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten)

Masło57 (mleko)
Dżem o niskiej zawartości cukru30
Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża.  HERBATA OWOCOWA25
Z MIODEM I CYTRYNĄ.

 

OWOC

BISZKOPTY50

ŻUREK Z JAJKIEM
 CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, żórek69, jajka, ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, por, sól, pieprz, śmietana51.

KLOPSIKI Z MIĘSA WIEPRZOWEGO
W SOSIE KOPERKOWYM, KASZA JĘCZMIENNA40 SURÓWKA Z MARCHWI

WODA Z CYTRYNĄ(woda, cytryna, miód)

Składniki: łopatka wieprzowa, cebula, bułka pszenna3 sucha, sól, pieprz, olej, mąka ziemniaczana37, bułka tarta4, śmietana51, koper, kasza jęczmienna40.

Składniki: marchew, seler, por, jabłko, pomidor, ogórek, papryka świeża, cytryna, olej, pieprz, cukier.

 

04.11.2025r.

WTOREK

SZYNKA DROBIOWA62,
bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

ser żółty20

Masło extra57 (mleko)
Pomidor ,ogórek świeży, papryka czerwona.

KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja.

 

OWOC

 

ROSÓŁ Z MAKARONEM
CHLEB1

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, makaron nitka pszenny22,  seler, marchew, pietruszka, por, pietruszka zielona, sól, pieprz.

 

FILET Z PIERSI KURCZAKA, ZIEMNIAKI,

MIZERIA
WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: filety z piersi kurczaka, jajka, bułka tarta pszenna4(alergeny z opakowania), mąka pszenna36, płatki kukurydziane11, 12, sól, pieprz.

Składniki: : ogórki zielone, śmietana kwaśna51, jogurt naturalny61, sól, cukier.

 

05.11.2025r.

ŚRODA

PASTA JAJECZNA ze szczypiorkiem

bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam),

Masło extra57 (mleko

pomidor, rzodkiewka, ogórek świeży, papryka czerwona.

KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten.

 

OWOC

CHRUPKI KUKURYDZIANE28

ZUPA OGÓRKOWA
CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, śmietana51.

LECZO Z KIEŁBASĄ I RYŻEM

 

Składniki: ryż, kiełbasa wieprzowa, papryka czerwona, cukinia, pomidory, cebula, pieprz, sól, olej.

 

06.11.2025r.

CZWARTEK

KIEŁBASA WIEPRZOWA58

Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten)

ser żółty20

Masło extra57 (mleko)

Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona.

HERBATA OWOCOWA25 Z MIODEM I CYTRYNĄ.

 

OWOC

 

KAPUŚNIACZEK Z KAPUSTY KWASZONEJ,

CHLEB1

Składniki: Woda, kości wędzone, kapusta kwaszona67, marchew, seler, pietruszka, por, ziemniaki, mąka pszenna, majeranek, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie.

KOTLET MIELONY Z ŁOPATKI, ZIEMNIAKI, 

BURACZKI CZERWONE

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: mięso wieprzowe, bułka pszenna3 sucha, cebula, jajka, sól, pieprz, majeranek, bułka tarta4, olej,  ziemniaki.

Składniki: Buraczki czerwone, cebula, ogórek, papryka, olej, sól, pieprz, kwasek cytrynowy.

 

07.11.2025r.

PIĄTEK

TWARÓG63  z rzodkiewką,

bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam), masło extra57 (mleko)

dżem o niskiej zawartości cukru30

Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża.
KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten

Bułeczki drożdżowe
z borówką -wyrób własny (mąka pszenna36, masło, drożdże, mleko, jajka, sól, cukier, borówki).

ZUPA JARZYNOWA

CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, kapusta brukselka, kalafior, kapusta biała, groszek konserwowy47, fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51.

FILET Z MIRUNY/PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ
WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: paluszki z fileta71  – ryba, gluten ze zbóż), ziemniaki, olej, mąka pszenna36, jajka, mleko

Składniki: Kapusta kwaszona67, kapusta biała, marchew, olej, cebula, cukier, pieprz.

Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.

Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)

 

 

 

 

 

Data dodania: 2018-04-18 11:27:58
Data edycji: 2025-11-03 20:13:40
Ilość wyświetleń: 20123

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Mistrz Odkrywania Talentów

Mistrz Sportowych Talentów

Ambasador Niepełnosprawności

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej