Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadalnia szkolna

Stołówka szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie

Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym 2025/2026 i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.

DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków
od 1 września 2025 r.  (poniedziałek)

DLA DZIECI KLAS  I – VIII  POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 3 WRZEŚNIA (ŚRODA)

dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.40;

dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:

8.00 - śniadanie;

10.00 – II śniadanie;

11.45 – zupa;

13.40 - II danie.

KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:

    21 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);

16 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

19 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);

17 zł – II dania – dzieci;

  6 zł – zupy;

 

Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002

BGŻ BNP PARIBAS

 

w wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane
w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.

WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.

 

Koszt obiadów w PAŹDZIERNIKU 2025 r. wynosi:

23 dni x 21,00 zł = 483 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)

21 dni x 16,00 zł = 336 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III

21 dni x 19,00 zł = 399 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII

21 dni x 17,00 zł = 357 zł – II dania – dzieci

21 dni x 19,00 zł = 399 zł – II dania - dorośli

21 dni x 23,00 zł = 483 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych

21 dni x   6,00 zł = 126 zł – zupy

UWAGA!

13 i 14.10.2025 r. DZIECI SZKOLNE NIE BĘDĄ MIAŁY ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH.
W TYCH DNIACH OBIADY NIE BĘDĄ WYDAWANE.

OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 10 PAŹDZIERNIKA 2025 r.

BGŻ BNP PARIBAS  40160014621030931580000002

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331

 

JADŁOSPIS

DATA

ŚNIADANIE

II ŚNIADANIE

OBIAD - ZUPY

OBIAD - II DANIE

 

20.10.2025r.

PONIEDZIAŁEK

PŁATKI KUKURYDZIANE11, 12 / kuleczki czekoladowe13, 14, 15 na mleku (2%)

Masło extra57 (mleko)
Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten)

dżem o niskiej zawartości cukru30

Pomidor, ogórek świeży, papryka żółta

HERBATA OWOCOWA25, miód, cytryna.

 

OWOC

 

BARSZCZ BIAŁY Z JAJKIEM
 CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, barszcz biały69, jajka, ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, por, sól, pieprz, śmietana51.

MAKARON SPAGETTI Z SOSEM MIĘSNO-WARZYWNYM

MARCHEW SŁUPKI

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: makaron spaghetti pszenny21,  mięso wieprzowe, cebula, marchew, seler, olej, sól, pieprz, ketchup, zioła prowansalskie, oregano, bazylia.

 

21.10.2025r.

WTOREK

SZYNKA DROBIOWA62,
bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

ser żółty20

Masło extra57 (mleko)
Pomidor ,ogórek świeży, papryka czerwona.

KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja.

 

OWOC

 

ROSÓŁ Z MAKARONEM
CHLEB1

Składniki: Woda, korpusy drobiowe, makaron nitka pszenny22,  seler, marchew, pietruszka, por, pietruszka zielona, sól, pieprz.

 

FILET Z PIERSI KURCZAKA, ZIEMNIAKI,

SURÓWKA WARZYWNA 
WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

 

Składniki: filety z piersi kurczaka, jajka, bułka tarta pszenna4(alergeny z opakowania), mąka pszenna36, płatki kukurydziane11, 12, sól, pieprz.

Składniki: : sałata lodowa, marchew, pietruszka, seler, por, jabłko, pomidor, ogórek, papryka świeża, cytryna, olej, pieprz, cukier.

 

22.10.2025r.

ŚRODA

TWARÓG63  ze szczypiorkiem,

bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36, (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam), masło extra57 (mleko)

dżem o niskiej zawartości cukru30

Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża.
KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten

 

OWOC

BISZKOPTY50

ZUPA OGÓRKOWA
CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, śmietana51.

GOŁĄBEK W SOSIE POMIDOROWYM ZIEMNIAKI
WODA Z CYTRYNĄ
(woda, cytryna, miód)

Składniki: mięso wieprzowe, kapusta biała, ryż, majeranek, sól, pieprz, cebula, olej, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna36, śmietana, ziemniaki.

 

23.10.2025r.

CZWARTEK

PASZTETZ KURCZAKA65
Chleb zwykły1/ (gluten, soja), chleb razowy2 (gluten),

masło extra57 (mleko),

ser żółty20

ogórki kiszone49, pomidory,  papryka świeża.

HERBATA OWOCOWA24, 25 Z MIODEM.

 

OWOC

 

ZUPA KALAFIOROWA, CHLEB

 

Składniki: Woda, kości wieprzowe, kalafior, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, śmietana51.

 

KOPYTKA Z KAPUSTĄ

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: ziemniaki, mąka pszenna36, mąka ziemniaczana37, jajka, sól.

Składniki: kapusta biała, olej, masło, sól, pieprz, cebula.

 

24.10.2025r.

PIĄTEK

JAJECZNICA,

bułeczki pszenne3 (może zawierać jaja, mleko, orzechy, soję, sezam),

masło extra57 (mleko)

Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona.
KAKAO5 - proszek (soja,  mleko, gluten

Bułeczki drożdżowe
z marmoladką -wyrób własny (mąka pszenna36, masło, drożdże, mleko, jajka, sól, cukier, marmolada).

 

BARSZCZ UKRAIŃSKI
CHLEB1

Składniki: Woda, kości wieprzowe, buraczki czerwone, ziemniaki, fasola, kapusta biała, seler, marchew, pietruszka, por, śmietana51, majeranek, ziele angielskie, liść laurowy.

RYBA W SOSIE GRECKIM/PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI

MARCHEW SŁUPKI

WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)

Składniki: filet z ryby, seler, pietruszka, marchew, cebula, sól, pieprz, majeranek, musztarda, keczup, koncentrat pomidorowy,  ziemniaki.

Składniki: paluszki z fileta71 , olej,

Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.

Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)

 

 

 

 

 

Data dodania: 2018-04-18 11:27:58
Data edycji: 2025-10-20 15:21:50
Ilość wyświetleń: 19901

Ankiety

Weź udział w jednej z ankiet szkolnych! Twoja opinia jest ważna!
Więcej informacji

Kalendarz

Mistrz Odkrywania Talentów

Mistrz Sportowych Talentów

Ambasador Niepełnosprawności

Cytat

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej