Stołówka szkolna przy Szkole Podstawowej nr 4 w Goleniowie
Miło nam państwa powitać w nowym roku szkolnym 2025/2026 i zapraszamy wszystkich chętnych do korzystania z naszej stołówki.
DLA DZIECI Z PRZEDSZKOLA kuchnia rozpocznie wydawanie posiłków
od 1 września 2025 r. (poniedziałek)
DLA DZIECI KLAS I – VIII POSIŁKI BĘDĄ WYDAWANE OD 3 WRZEŚNIA (ŚRODA)
dla dzieci klas I-VIII w godzinach: 12.30 - 13.40;
dla dzieci przedszkolnych i oddziału „0” w godzinach:
8.00 - śniadanie;
10.00 – II śniadanie;
11.45 – zupa;
13.40 - II danie.
KOSZT POSIŁKÓW PRZEDSTAWIA SIĘ NASTEPUJĄCO:
21 zł – zestaw przedszkolny i oddział „0”(śniadanie, II śniadanie , zupa i II danie);
16 zł - dla dzieci klas I-III – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
19 zł – dla dzieci klas IV-VIII – zestaw obiadowy (zupa + II danie);
17 zł – II dania – dzieci;
6 zł – zupy;
Prosimy o dokonywanie opłat przelewem na konto
40160014621030931580000002
BGŻ BNP PARIBAS
w wyjątkowych sytuacjach można opłat dokonać gotówką po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym (nr telefonu 663914331) do 10 dnia każdego miesiąca na bieżący miesiąc.
Absencję ucznia na obiedzie należy zgłaszać pod w/w nr telefonu do godz. 15.00 w dniu poprzedzającym wydawanie posiłków. Koszty za niewykorzystane obiady będą odliczane
w kolejnym miesiącu o kwotę równą wartości niewykorzystanych posiłków.
WSZELKICH DODATKOWYCH INFORMACJI I ZAPISÓW NA OBIADY MOŻNA DOKONYWAĆ telefonicznie lub w pok.112.
Koszt obiadów w LISTOPADZIE 2025 r. wynosi:
18 dni x 21,00 zł = 378 zł – zestaw przedszkolny i oddział 0 (wyżywienie całodzienne)
18 dni x 16,00 zł = 288 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas I-III
18 dni x 19,00 zł = 342 zł – zestaw obiadowy dla dzieci klas IV-VIII
18 dni x 17,00 zł = 306 zł – II dania – dzieci
18 dni x 19,00 zł = 342 zł – II dania - dorośli
18 dni x 23,00 zł = 414 zł – zestaw obiadowy dla dorosłych
18 dni x 6,00 zł = 108 zł – zupy
UWAGA!
10 LISTOPADA 2025 R. OBIADY NIE BĘDĄ WYDAWANE.
OPŁATY ZA OBIADY PROSIMY DOKONYWAĆ NA KONTO do 12 LISTOPADA 2025 r.
BGŻ BNP PARIBAS 40160014621030931580000002
W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny na nr telefonu: 663914331
|
DATA |
ŚNIADANIE |
II ŚNIADANIE |
OBIAD - ZUPY |
OBIAD - II DANIE |
|
17.11.2025r. PONIEDZIAŁEK |
KASZA MANNA (gluten ze zbóż), Ser żółty20 (mleko), |
Bułeczki drożdżowe
|
ZUPA KRUPNIK CHLEB1
Składniki: Woda, korpusy drobiowe, kasza jęczmienna40, 41, ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, por, sól, pieprz, pietruszka zielona. |
MAKARON SPAGETTI Z SOSEM MIĘSNO-WARZYWNYM MARCHEW SŁUPKI WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód) Składniki: makaron spaghetti pszenny21, mięso wieprzowe, cebula, marchew, seler, olej, sól, pieprz, ketchup, zioła prowansalskie, oregano, bazylia. |
|
18.11.2025r. WTOREK |
SZYNKA DROBIOWA62, ser żółty20 Masło extra57 (mleko) KAWA INKA6 (gluten ze zbóż, soja. |
OWOC
|
ROSÓŁ Z MAKARONEM Składniki: Woda, korpusy drobiowe, makaron nitka pszenny22, seler, marchew, pietruszka, por, pietruszka zielona, sól, pieprz.
|
UDKO DROBIOWE a, la KFC WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna) Składniki: podudzie z kurczaka, skrzydło z kurczaka, płatki kukurydziane, bułka tarta, mąka pszenna, jaja, mleko, sól, pieprz, papryka mielona chilli, olej rzepakowy. Składniki: sałata lodowa, papryka świeża, pomidor, musztarda, miód, olej, sól, pieprz. |
|
19.11.2025r. ŚRODA |
PARÓWKI DROBIOWE59 z ketchupem60, Chleb zwykły1 Chleb razowy2 (gluten) Pomidory, ogórki świeże, papryka świeża,. dżem o niskiej zawartości cukru30 HERBATA OWOCOWA25 Z MIODEM I CYTRYNĄ. |
OWOC BISZKOPTY50 |
ZUPA JARZYNOWA CHLEB1 Składniki: Woda, kości wieprzowe, kapusta brukselka, kalafior, kapusta biała, groszek konserwowy47, fasolka szparagowa, marchew, seler, pietruszka, por, pietruszka zielona, ziemniaki, mąka pszenna36, śmietana51. |
KOPYTKA Z KAPUSTĄ WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód) Składniki: ziemniaki, mąka pszenna36, mąka ziemniaczana37, jajka, sól. Składniki: kapusta biała, olej, masło, sól, pieprz, cebula. |
|
20.11.2025r. CZWARTEK |
JAJECZNICA, bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36 (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam). Pomidor, ogórek świeży, papryka czerwona. |
OWOC
|
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM CHLEB1 Składniki: Woda, korpusy drobiowe, koncentrat pomidorowy16, ryż, śmietana51, 52, sól, pieprz, marchew, pietruszka korzeń, seler, por, pietruszka zielona. |
KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI, SURÓWKAZ BURACZKÓW Składniki: filet z miruny, boczek świeży, bułka pszenna3 sucha, cebula, jajka, sól, pieprz, majeranek, bułka tarta4, olej, ziemniaki. Składniki: Buraczki czerwone, cebula, olej, sól, pieprz, kwasek cytrynowy. |
|
21.11.2025r. PIĄTEK |
TWARÓG63 ze szczypiorkiem, bagietki pszenne/razowe mąka pszenna36 (może zawierać jajka, mleko, orzechy, soje, sezam), masło extra57 (mleko) dżem o niskiej zawartości cukru30 Pomidor, ogórek świeży, papryka świeża. |
OWOC CHRUPKI KUKURYDZIANE28 |
ZUPA OGÓRKOWA Składniki: Woda, kości wieprzowe, ogórki kwaszone49 , ziemniaki, seler, marchew, pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz, śmietana51. |
NALEŚNIKI Z SEREM I DŻEMEM WODA Z CYTRYNĄ (woda, cytryna, miód)
Składniki: mleko, jajka, mąka pszenna36, sól, twaróg63 półtłusty, cukier wanilinowy, dżem
|
Gramatury: Śniadania: kanapki 130g, zupa mleczna 200ml, jajecznica 50g, twarożek 70g, parówka 40g, herbata 200ml. II ŚNIADANIA: owoc 120-150g, budyń / kaszka 200g, bułeczka 70g.Obiady: zupa 250ml,
II danie: mięso 70g, dodatek skrobiowy 150-180g, surówka 70g, kompot 200ml.
Alergeny: nabiał, ziarna zbóż zawierające gluten, jaja, sezam, seler, ryby, orzechy, soja, gorczyca (Zgodnie z Rozp. Parlamentu Europ. i Rady z 25.10.2011 i Rozp. Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z 23.12.2014)
Standardy ochrony małoletnich
Mistrz Odkrywania Talentów
Mistrz Sportowych Talentów
Ambasador Niepełnosprawności


72-100 Goleniów
ul. Szczecińska 36






